Miesiarka spiralna z dzieżą stałą 60 litrów
Model: MST 60
Pojemność kotła: 60 litrów
Ilość ciasta max / min: 40 / 2 kg
Obroty miesidła 1 bieg: 70 - 120 obr / min
Obroty miesidła 2 bieg: 140 - 240 obr / min
Moc i zasilanie: 3kW / 400V / 50 Hz
Wymiary (szer. x dł. x wys.): 691 x 916 x 1178 mm
Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są idealne do miesienia, ucierania, wyrabiania, ugniatania ciast. Doskonale sprawdzają się przy ciastach pszennych, drożdżowych oraz ciastach ciężkich. Są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.
Zastosowane rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne miesienie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymiesieniem surowców. Korpusy miesiarek wykonane są ze stali lakierowanej. Na życzenie istnieje możliwość wykonania korpusu ze stali nierdzewnej.
Specjalny profil miesidła gwarantuje równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży.
Główne zalety miesiarki spiralnej MST 60:
czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy oraz ledowe podświetlenie kotła
cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych
miesiarka o niewielkich gabarytach idealne do mniejszych zakładów
możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu
płynna zmiana obrotów przy zmianie z pierwszego na drugi bieg (falownik)
automatyczne unieruchomienie miesiarki po podniesieniu osłony dzieży
równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży
ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury
zwarta obudowa oraz czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej
Zapraszamy do kontaktu:
Remigiusz Koniec
r.koniec@ibis.net.pl
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187
26500.00 zł
Miesiarka spiralna mieszałka 60 litrów PIZZA CHLEB
26500.00 zł
Miesiarka spiralna z dzieżą stałą 60 litrów
Model: MST 60
Pojemność kotła: 60 litrów
Ilość ciasta max / min: 40 / 2 kg
Obroty miesidła 1 bieg: 70 - 120 obr / min
Obroty miesidła 2 bieg: 140 - 240 obr / min
Moc i zasilanie: 3kW / 400V / 50 Hz
Wymiary (szer. x dł. x wys.): 691 x 916 x 1178 mm
Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są idealne do miesienia, ucierania, wyrabiania, ugniatania ciast. Doskonale sprawdzają się przy ciastach pszennych, drożdżowych oraz ciastach ciężkich. Są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.
Zastosowane rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne miesienie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymiesieniem surowców. Korpusy miesiarek wykonane są ze stali lakierowanej. Na życzenie istnieje możliwość wykonania korpusu ze stali nierdzewnej.
Specjalny profil miesidła gwarantuje równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży.
Główne zalety miesiarki spiralnej MST 60:
czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy oraz ledowe podświetlenie kotła
cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych
miesiarka o niewielkich gabarytach idealne do mniejszych zakładów
możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu
płynna zmiana obrotów przy zmianie z pierwszego na drugi bieg (falownik)
automatyczne unieruchomienie miesiarki po podniesieniu osłony dzieży
równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży
ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury
zwarta obudowa oraz czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej
Zapraszamy do kontaktu:
Remigiusz Koniec
r.koniec@ibis.net.pl
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187
Model: MST 60
Pojemność kotła: 60 litrów
Ilość ciasta max / min: 40 / 2 kg
Obroty miesidła 1 bieg: 70 - 120 obr / min
Obroty miesidła 2 bieg: 140 - 240 obr / min
Moc i zasilanie: 3kW / 400V / 50 Hz
Wymiary (szer. x dł. x wys.): 691 x 916 x 1178 mm
Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są idealne do miesienia, ucierania, wyrabiania, ugniatania ciast. Doskonale sprawdzają się przy ciastach pszennych, drożdżowych oraz ciastach ciężkich. Są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.
Zastosowane rozwiązania konstrukcyjne zapewniają intensywne i wydajne miesienie ciasta oraz uzyskanie najlepszych jego parametrów technologicznych poprzez idealne napowietrzenie i spulchnienie z dokładnym wymiesieniem surowców. Korpusy miesiarek wykonane są ze stali lakierowanej. Na życzenie istnieje możliwość wykonania korpusu ze stali nierdzewnej.
Specjalny profil miesidła gwarantuje równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży.
Główne zalety miesiarki spiralnej MST 60:
czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy oraz ledowe podświetlenie kotła
cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych
miesiarka o niewielkich gabarytach idealne do mniejszych zakładów
możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu
płynna zmiana obrotów przy zmianie z pierwszego na drugi bieg (falownik)
automatyczne unieruchomienie miesiarki po podniesieniu osłony dzieży
równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nieprzekraczającej 5% objętości dzieży
ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury
zwarta obudowa oraz czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej
Zapraszamy do kontaktu:
Remigiusz Koniec
r.koniec@ibis.net.pl
+48 52 391 02 01
+48 530 188 187
Brak opinii dla Miesiarka spiralna mieszałka 60 litrów PIZZA CHLEB